A felnőtt válogatottságról álmodik Seszták Miklós

Mint arról beszámoltunk, három debreceni kosaras készül ezekben a napokban a férfi U16-os válogatott kerettel Székesfehérváron: Czipka Milán, Varga Boldizsár, Seszták Miklós.

Utóbbi játékost kérdeztük az összetartáson szerzett első benyomásairól.

– Szép helyen, kifogástalan körülmények között vagyunk, jó a társaság és már most látszik, hogy sokat tanulhatunk az itteni edzőktől – fogalmazott Miki, aki először vesz részt a legjobbak közös felkészülésén. – Elmondhatom, hogy minden nagyon pozitív. Az első napon felmértek bennünket a szakemberek, erőnléti- és futógyakorlatokat kellett végrehajtanunk – mondta a 2005-ös születésű Seszták.

A DEAC Kosárlabda Akadémia játékosa kérdésünkre elmondta, a következő szezonban szeretnék megnyerni a bajnokságot csapatával. Természetesen Miklós sem adja alább a távlati céljait annál, mint a későbbiekben bemutatkozni a DEAC első osztályú felnőtt együttesében, és az álmai között szerepel a válogatottság is.

Végül a kedvenceiről kérdeztük meg a fiatal kosárlabdázót, aki a Brooklyn Nets játékosát, Kyrie Irvinget, a magyarok közül pedig a barcelonai Hanga Ádámot nevezte meg.