Az A-csoportban is helytállt a serdülő “B”

Egri VSI KOK „A” –   Debreceni KA-DSI 83:62

Ökrös Tamás: 40:40-ig a szezon legjobb játékával rukkoltak elő a fiúk, a nálunk egy évvel idősebb, egy fejjel magasabb, kb. 15-20 kilóval súlyosabb játékosokból álló Eger ellen. Mind támadásban, mind védekezésben extrát nyújtottak a gyerekek.  A kemény csata a lepattanókèrt és az egész pályás, csapdás emberfogás „emberáldozattal” járt. Három játékosunk kipontozódott, és többen is közel jártak hozzá a végjátékra. Ez sajnos felőrölt minket mind fizikailag, mind szellemileg. Nagyon büszke vagyok mind a 12 játékosunkra, rengeteget tanultunk ebből a vereségből.

Hajdúböszörményi TE – Debreceni KA-DSI 79:64

Ökrös Tamás: A második mérkőzésünk csak egy 10 perces szünet után kezdődött. Ez meg is látszott a csapat játékán.  10 pont körüli különbséget harcolt ki az ellenfelünk a mérkőzés legelején. Ezt mi nem voltunk képesek megfordítani ma. Nagyon sok hibával, dekoncentràltan kosárlabdáztunk ezen a mérkőzésen. Nagyon sokat kell még tanulnunk, hogy folyamatosan fel tudjuk venni a harcot az egy évvel idősebb csapatokkal szemben. Ezzel a két mai vereséggel a B csoportba kerültünk. A célunk a következő fordulóban a visszakerülés.

edzők: Ökrös Tamás, Gál Balázs

A két mérkőzés együttes értékelése az egyéni hatékonyság alapján: Jankó Cs.  45, Makray B.  42, Varga B.  39, Czipka M. 28, Vitányi D.  27, Szűcs B. 16, Lovász T. 13, Bartossik B. 5, Csírkès M. 5, Soltesz Á. 4, Tamus Á. 0, Fekete B. -3, Kátai V. -4.