Az utolsó fordulóban is szépen helytállt az Ökrös-csapat

NYKK E Eötvös „A” – DKA-DSI 68-78 (16-24, 17-7, 8-25, 27-22)

Ökrös Tamás: -Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Az egész pályás letámadó védekezésünkkel kompenzálni tudtuk a részben a korkülönbség adta magassági és súlykülönbséget. A második sorunk sajnos a mai napon is gyengélkedett. Ezért kétpontos hátránnyal zártuk a félidőt. A harmadik negyedtől azonban tisztán kijött a két csapat közötti gyorsasági- állóképesség különbség. Keményen védekeztek egész pályán, lerohanták ellenfelüket a játékosaink. Ezzel a régiónk első helyezettjét harmadik alkalommal is sikerült legyőznünk.

 

DEBKA DSI – EGRI VSI KOK „A” 59-87 (16-22, 23-8, 20-17, 14-8)

Ökrös Tamás: Most a régió második helyezett csapatával találkoztunk. Az Eger szerkezetében a legerősebb alkulat akivel a szezon eddig 64 lejátszott mérkőzése során találkoztunk. Az egész mérkőzés során négy magas játékossal tudott kiállni. Ez magában is meghatározta a mérkőzés képét. Fiaink bátran, végig küzdöttek az egy év, 15cm, 15kg többlettel rendelkező játékosokkal szemben. Az első félidőben igen jó hatékonysággal. Később azonban felőrölt bennünket a hatalmas fizikai fölény.

Összességében nagyon elégedett vagyok a fiúkkal. Megvertük az első helyezettet, vereséget szenvedtünk a másodiktól. Ezzel az eredménnyel előszőr maradtunk az „A” csoportban a bajnokság utolsó fordulójában. Végül csapatunk az előkelő negyedik helyen végzett az egy évvel idősebbek között. A szezon előtt felvázolt céljainkat maradék nélkül teljesítettük: mindig 110%-al küzdünk, magabiztosak vagyunk és okosan játszunk.

A csapat tagjai voltak: Jankó Cs, Lovász T, Vitányi D, Varga B, Czipka M, Nemes D, Szűcs B, Becsky D, Nagy D, Nagy B, Tamus Á, Bereczki Á, Illés G. Makray B, Csírkés M.

rsz_okros_dka_u13