Balázsi Ákos élvezte a Hanga-tábort

A DEAC Kosárlabda Akadémia játékosa lett a háromnapos rendezvény legjobb dobója.

Mint arról már beszámoltunk, az elmúlt hétvégén nagy sikerrel zajlott le a Főnix Csarnokban a Hanga-tábor, a Barcelona magyar klasszisának vezetésével.

A háromnapos rendezvény végén, melyen összesen negyven gyermek vett részt, megválasztották a legjobbakat: legtöbbet fejlődött játékos Laluska Bence, az MVP Seszták Miklós, a dobóverseny győztese pedig Balázsi Ákos lett. Utóbbit kérdeztük a táborban szerzett tapasztalatairól.

Természetesen nagy élmény volt ilyen híres játékossal, és ilyen kaliberű edzőkkel együtt edzeni – mondta a DEAC Kosárlabda Akadémia U16-os kosárlabdázója, aki korábban már vett részt hasonló rendezvényen, például a Balaton Camp-en, a Hanga-tábort azonban nyilván másként élte meg.

Ákos nem számított rá előzetesen, hogy ő bizonyul a legjobbnak, bár azt ő is érezte, nem ment neki rosszul a dobás a hétvégén.

Nagyon szimpatikus és segítőkész volt Hanga Ádám, egyáltalán nem lehetett érezni azt, hogy a magyar kosárlabda egyik sztárja jött el hozzánk. Amennyire tudom, követem az ő pályafutását és örülök, hogy sok hasznos dolgot tanulhattunk tőle és a cívisvárosi akadémia edzőitől – nyilatkozta Balázsi Ákos, aki most nyert felvételt a Tóth Árpád Gimnáziumba, így szeptembertől ebben az intézményben folytatja tanulmányait.