Befejezte a szezont a Czeglédi-csapat

U16 leány kadet bajnokság, Regionális helyosztó torna

2018.04.29. Tiszaújváros

DKA „B” – DVTK-ÉLKSK „T” 61:73 (16:23, 5:20, 19:16, 21:14)

DKA „B”: Jankó Dóra 38, Árkosy Hanna 8, Bukovinszky Luca 4, Kovács Szandra 4, Walke Tamara 2, Márta Anna 2, Szentesi Boglárka 2, Szabó Szabina 1, Vastag Gabriella, Fehér Janka, Csengeri Blanka.

DKA „B” – DVTK-ÉLKSK „M” 68:83 (19:18, 16:14, 12:28, 21:23)

DKA „B”: Jankó Dóra 32/9, Bukovinszky Luca 14, Árkosy Hanna 10, Vastag Gabriella 6, Kovács Szandra 4, Walke Tamara 2, Márta Anna, Szentesi Boglárka, Szabó Szabina, Fehér Janka, Csengeri Blanka.

Edzők: Czeglédi Károly, Dóra Márton

rsz_11_3

Czeglédi Károly: Sajnos ebben az összeállításunkban most annyit tudtunk összehozni, hogy mindkét mérkőzésen nyertünk egy-egy félidőt, de többre nem jutottunk. Sajnálom azért, mert a kulcsszituációkban lényegesen nagyobb akarati és koncentrációs teljesítményeket vártam a csapattól. Mindezzel együtt nem mondom, hogy nem küzdöttünk, de sokszor rosszul, sok hibával. Jankó Dóri kiemelkedő játéka viszont külön dicsértet érdemel.

Itt és most lezárult a “Szélhámosok” története, amire szerintem azért büszkének kell lennünk. Nagyon sok leány kezdte itt el a kosárlabdázást az elmúlt 2 évben, ill. sokan kezdték és folytatták újra. És bár voltak – törvényszerűen – nagy hullámvölgyeink is, de kiemelkedő teljesítményeket is tudtunk ezalatt a két év alatt produkálni.

Köszönöm a lányok kétévi munkáját, a szülők támogatását, az edzőkollégám ezévi tevékenységét, és nagyon szeretném megköszönni a Debreceni Kosárlabda Akadémia bizalmát és kitartását felénk. Remélem, hogy ezek közül a lányok közül sokan lesznek majd különböző szinteken továbbra is kosarasok, illetve edzők, sportvezetők, játékvezetők, kosárlabda-szurkolók, akik majd egyszer a gyermekeiket is idehozzák az Akadémiára kosarazni. Ha ez megvalósul – és ebben én hiszek – akkor már megérte ezt a két szép évet végigdolgozni együtt. Hajrá Szélhámosok!