Biztató játékkal zárták a rájátszást a leány juniorok

Múlt héten lejátszotta a rájátszásból hátralévő két mérkőzését leány junior csapatunk a Sopron, ill. a Törekvés SE vendégeként. Száva Dorináék meglepően jól küzdöttek a csoportgyőztes Sopron otthonában, és csak a végjátékban maradtak alul jóval esélyesebb ellenfelükkel szemben, a Törekvés SE csapatát viszont magabiztos játékkal verték másodjára is.

Soproni Darazsak Akadémia-DKA 65-60 (22-20,15-16,12-17,16-7)

DKA: Körösi Réka 2, Mezei Dóra 4, Száva Dorina 10/6, Radványi Ágnes 13, Muzsnay Lilla 19, Katona Ágnes 4, Szabó Emese 3, Tóth Zsófia Eszter 2, Csorba Zsuzsa, Szabó Gréta 3, Herdon Anna.

edzők: Kovács Imre, Papp Alexandra

Kovács Imre: Azt kértem a lányoktól a mérkőzés előtt, hogy próbáljuk meg kijavítani azokat a hibákat, amiket az első meccsen vétettünk és a hozzáálláson változtassunk. A hibák maradtak, a hozzáállás változott, és a mi szempontunkból egy jó mérkőzésen, a végjátékban kaptunk ki. Ott elkövettünk négy olyan hibát, amit nagyobb rutinnal nem tettünk volna meg. Összességében sikerült fejlődnünk az első meccshez képest.

Törekvés SE – DKA 51-62 (9-21, 14-19, 11-10, 17-13)

DKA: Körösi Réka 8, Mezei Dóra 6, Száva Dorina 18/6, Muzsnay Lilla 4, Katona Ágnes 5, Szabó Emese -, Tóth Zsófia Eszter 2, Nagy Fanni -, Csorba Zsuzsa 6/6, Szabó Gréta 5/3, Herdon Anna 8/3.

edzők: Kovács Imre, Papp Alexandra

Kovács Imre: Mivel nem az eredetileg kiírt teremben játszottunk, így késve érkeztünk meg a mérkőzésre, de sikerült felpörgetni a társaságot, és már az első negyedben eldöntöttük a mérkőzést. Mindenki hasznos volt, és egy tisztességes dobóformát kifogva, jól játszva nyertük meg a meccset, ezzel másodikok lettünk a csoportunkban. Gratulálok a lányoknak, várjuk a folytatást.