DKA-DSI U14: Soknak bizonyultak a nyíregyházi csapatok

Két nyíregyházi csapattal is megmérkőzhetett a hétvégén a Vajda László és Sarkadi Ferenc vezette DKA-DSI. Sajnos a győzelem ezúttal nem sikerült, mindkétszer szoros meccsen maradtak  alul akadémiánk növendékei.
Debreceni KA DSI  – Nyíregyházi Sportcentrum  60-76 (15-20, 21-19, 17-19, 7-18)
DKA: Kincses Milán 12, Csuja László 10, Csécsei Gergő 8, Mátyus Marcell 7, Márta Áron, Fekete Balázs, Nagy Dávid 6-6, Wladimir Mirko 5, Bulik Csanád, Zsoldos Milán, Tonhaizer Zoltán, Krajczár Dávid.
Edző: Vajda László, Sarkadi Ferenc
Vajda László: Pontosabban, több átadással támadtunk mint az előző fordulóban, de a védekezésben több egyéni hibát vétettünk. Jól reagáltunk az egészpályás csapdázó védekezésre, többször átjátszottuk, de ez most kevésnek bizonyult a lendületes Nyíregyháza ellen.
NYKK Eötvös  – Debreceni KA DSI  65-58  (18-14, 18-12, 12-13, 17-19)
DKA-DSI: Mátyus Marcell 14, Kincses Milán 12, Fekete Balázs 10, Csuja László, Nagy Dávid 8-8, Csécsei Gergő 4, Wladimir Mirko 2, Márta Áron, Bulik Csanád, Zsoldos Milán, Tonhaizer Zoltán, Krajczár Dávid.
Edzők: Vajda László, Sarkadi Ferenc
Vajda László: Nagyon nehezen tudtuk ellensúlyozni az ellenfél magassági fölényét, sok mozgással igyekeztünk támadni, befutásokkal, elzárásokkal megbontani a védekezést. Ez viszont felőrölte az az erőnket, és pontatlan dobásokat eredményezett. Egy évvel fiatalabb serdülőként még szoknunk kell a nagyobb iramot, és gyorsabban kell döntenünk, reagálnunk a pályán.