Élen maradtak a kadett lányok

A főtábla alsóházában remekül kezdtek Kecskeméti János és Licska József tanítványai, hiszen mindeddig veretlenül álltak a csoport élén. Ezt a vezető helyet csak akkor veszíthették volna el a lányok, ha 30 pontnál többel kapnak ki a BEAC ellen.

Debreceni KA/A – BEAC- Újbuda/A         55-58 (8-18, 12-19, 20-15, 15-6)

DKA: Mondl Petra 2, Papp Nelli 19, Shirian Jázmin 4, Nagy Rebeka 6, Király Viki, Balassa Kincső , Pallai Petra 8 , Szabó Zita 14, Sós Anna, Nagy Beatrix, Papp Lilla 2 .

Kecskeméti János: A BEAC-nak egyetlen esélye volt, ha nekünk esik mindjárt az elején. Ezt meg is tették, egész pályán a faulthatáron jóval túl támadtak le Bennünket. Sajnos ebbe bele is aludtunk, rendkívül gyáván játszottunk, sok eladott labdával. Az az érzésem volt, mintha az év eleji csapatomat láttam volna, annyi csapkodással, fegyelmezetlenül védekezve. Komoly bajban voltunk, hiszen az első félidőben, már 20 ponttal is vezettek, így látótávolságba került a csoportelsőség elvesztése. Nagyon hiányzott egy igazi irányító, aki felhozza a labdát. Az első félidőben csak Pepe és Zita volt veszélyes a gyűrűre. A második félidőre viszont ismét a tavaszi csapatom jött fel a pályára. Kiváló volt az összjáték, mindenki elkezdte belerakni a közösbe, amit tud, és nem hogy nem lett 30 pont, hanem majdnem megnyertük a meccset.  Jó volt látni, hogy nem omlottunk össze. Az agresszív játékról annyit, hogy kevés ember jött le a pályáról látványos zúzódások nélkül. De ez ellen a játék ellen is kell tudni játszani, amit meg is tettünk a második félidőben. Szép volt csajok, gratulálok a csoportelsőséghez.