Elmaradt meccs és győzelem: tornát nyertek a Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok!

Az U11-es bajnokság 5. fordulójában két mérkőzésen -kellett volna- pályára lépnie Czeglédi Károly fiainak. A Hajdúböszörményi TE sajnos nem tudott kiállni, de így sem maradtak gyakorlás nélkül fiataljaink: A BKG-DSE ellenében magabiztos, 21 pontos sikert arattak.
Hajdúböszörményi TE – Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok 0- 2
BKG-DSE Hajdúszoboszló – Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok 29- 52  (11-14, 9-12, 5-14, 4-12)
Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok: Borsi Bendegúz 27, Erdei Tibor 9, Olcsák Zsigmond 3, Görömbey Tamás 2, Szilágyi Zoltán 1, Tóth Boglárka 1, Jánosi Sándor 1, Tripó Sándor, Suba Krisztián, Hüse Roland, Hornyacsek Botond.
Edzők: Czeglédi Károly, Czeglédi Balázs
Czeglédi Kàroly: Újabb 3 újoncot avattunk ezen a tornán, aminek nagyon örülök, illetve ügyesen szerepeltek az új gyermekek, ez külön öröm. Az első mérkőzésen a hajdúböszörményiek nem tudtak a kellő létszámmal kiállni, így a 2-0-ás eredmény eleve adott volt.
Jàtszottunk egy edzőmérkőzést a hazaiakkal így is, amelyen a magunk részéről ragaszkodtunk a sorok előírásszerű szerepeltetéséhez; mi így gondoltuk ezt szakmailag és perspektívikusan is helyes megoldásnak.
A második mérkőzésen a BKG-DSE Hajdúszoboszló ellen kissé félszegen kezdtünk, de folyamatosan magunkra találtunk és végül magabiztosan nyertünk.
A tornán mindenki dícséretet érdemel, de mindezeken túlmenően külön is szeretném megdícsérni Borsi Bendit, Erdei Zsoltit, Erdei Tibit és Olcsák Zsigát, akik átlagon felül teljesítettek a fordulóban.
20190302_125633