Előnyhöz jutottak a kadett lányok Pécsett!

 

A kadett keresztjáték első mérkőzésére Pécsre kellett utaznia Kecskeméti János és Licska József csapatának. Ahogy várható volt, a hazaiak kezdettől fogva nyomás alá helyezték a mieinket letámadásukkal, de erre készültek a lányok, és fegyelmezett játékkal sikerült 15 pontos előnyt kiépíteniük a visszavágóra. Folytatás szerdán, Debrecenben.

Pécs – Debreceni KA        50- 65 (17-14, 9-22, 7-14, 17-16)

DKA: Mondl Petra 5, Papp Nelli 13, Shirian Jázmin 16, Nagy Rebeka 5, Király Viki, Balassa Kincső,  Pallai Petra , Szabó Zita 21, Sós Anna, Száva Gréta, Száva Gerda, Papp Lilla 4 .

Kecskeméti János: Nem törtünk össze az első negyedben a letámadástól, sőt a második negyedben nyújtott teljesítménnyel át is vettük a vezetést. A kezdő ötösünk tagjai ezúttal nem csak jól védekeztek, de jól is támadtak. Rebi és Dagi fontos pillanatokban talált be, Szöszi pedig meccsről-meccsre jobban játszik. (a 21 lepattanó és a 4 blokk magáért beszél) Jázmin dekoncentráltan kezdett, viszont a visszacserélése után ismét dupla/duplát csinált. (16 pont, 18 lepattanó!!) Zita pedig szokás szerint vezér volt, már sokadik egymás utáni meccsén zárt 20 pont felett. Szép volt csajok! Szerdán visszavágó itthon.