Fiú serdülő: Nem sikerült jól a gödi túra

A Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság főtáblájának második fordulójában Gödre utazott a DKA csapata. Jávor Barna és Gál Balázs tanítványai a Kecskeméttel és a Szegeddel is összecsaptak, de sajnos a győzelem egyik alkalommal sem sikerült.

NEMZETI U14 FIÚ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG

Keleti Régió Főtábla 2. forduló Göd

Kecskeméti KA/A – DEBRECENI KA/A    84-52  (26-13, 23-14, 17-11, 18-14)

DEBRECENI KA/A:  Csécsei Gergő 13, Nagy Dávid 9, Hámornyik Ákos 7, Makray Áron 6, Mátyus Marcell 6, Bulik Csanád 4, Fekete Balázs 3, Zsoldos Milán 2, Kincses Milán 2, Váróczy Gergő, Wladimir Mirkó, Csuja László.

Edzők: Jávor Barna, Gál Balázs

Jávor Barna: Gratulálok a Kecskemétnek, teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Mi sajnos már az első perctől kezdve nagyon puhán játszottunk, amelyet az ellenfél könyörtelenül kihasznált és az első félidőben nagyobb hátrányt szedtünk össze.  Nagyon kevés energiát fektettünk a védekezésünkbe, gyenge oldali besegítésünk csak elvétve volt. Ezen felsorolt tényezők miatt tranzakciós kosaraink alig voltak, felállt védelem ellen pedig statikusan, ritmus nélkül kosárlabdáztunk. A jövőben sokkal fegyelmezettebben kell kosárlabdáznunk.

 

Szedeák/A – DEBRECENI KA/A  89-66  (19-13, 19-18, 33-19, 18-16)

DEBRECENI KA/A: Csécsei Gergő 13, Nagy Dávid 11/3, Mátyus Marcell 11, Fekete Balázs 10/3, Kincses Milán 6, Váróczy Gergő 4, Makray Áron 4, Wladimir Mirkó 3, Csuja László 2, Hámornyik Ákos 1, Bulik Csanád 1, Balogh Ádám.

Edzők: Jávor Barna, Gál Balázs

Jávor Barna: Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Szegednek, sikerült az első mérkőzéshez képest szintet lépnünk, agresszívabban kezdtük el a mérkőzést. Aztán a 3. negyedben érthetetlen módon teljesen szétestünk védekezésben és az ellenfél is bedobott pár extra hárompontost, amelytől mentálisan mélyre kerültünk. Az utolsó negyedben megpróbáltunk mindent, hogy csökkentsük a hátrányunkat, de az ellenfél okosan játszva tartotta az előnyét. A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy 26 büntetőt hagytunk ki, amely különösen fájó.