Helytálltak az egy évvel idősebbek elleni is

Nyíregyházi KK Eötvös „A” – Debreceni KA DSI  57-56 (17-13, 15-9, 15-15, 10-19)

Ökrös Tamás: Megilletődötten kezdtük a mérkőzést a régió első helyezett csapata ellen. Sok időbe telt az alkalmazkodásunk a nagyon gyenge hazai játékvezetéshez. A második félidőre rendezni tudtuk sorainkat. Extra energiákat mozgósítottak a gyerekek. Fokozatosan zárkóztunk fel az egy évvel idősebb hazai csapathoz. A végén a kezünkben volt a mérkőzős végső megnyerése is!

A mérkőzésen játszó játékosok: Becsky Dávid, Vitányi Dominik, Tamus Ármin, Szűcs Bálint, Nagy Dávid, Csirkés Máté, Czipka Milán, Lovász Tamás, Nagy Bence, Makray Balázs, Jankó Csaba, Bereczki Ádám.

 

Debreceni KA DSI – Hajdúböszörményi TE  50-71 (12-16, 17-18, 10-19, 11-18)

Ökrös Tamás: Egy teljesen más mérkőzés volt, egy egészen más játékvezetői szemlélettel. Nagyon kemény munkával tartottuk magunkat az első félidőben. Azonban, főleg a védekezési hibáink következtében, ez hatalmas áldozatokkal járt. Az ellenfél fokozatosan húzott el tőlünk a második félidőben, mivel játékosaink egymás után kényszerültek a kispadra. Célunk a A-csoportba való visszakerülés az áprilisi, utolsó fordulóban.

A mérkőzésen játszó játékosok: Becsky Dávid, Vitányi Dominik, Tamus Ármin, Szűcs Bálint, Nagy Dávid, Csirkés Máté, Czipka Milán, Lovász Tamás, Nagy Bence, Makray Balázs, Jankó Csaba.

dka u13