Hibátlan hétvége a serdülő lányoktól!

Budapesten rendezték a serdülő középház első fordulóját. Most a Tiszaújváros és a Vasas “B “csapata voltak a debreceni lányok ellenfelei. Jól vették az akadályokat Kecskeméti János és Licska József tanítványai, hiszen mindkét csapatot legyőzték.

DKA- Tiszaújváros   62-31 (16-9, 16-12, 12-4, 18-6)

DKA: Szász Lili, Futó Sára , Szabados Dorottya , Gaszner Réka 4, Pásti Regina 2 , Balassa Kincső 14, Pap Lili , Horváth Petra,Varga Rebeka, Fárbás Eliza 14, Hegedüs Dóri 3, Papp Lilla 15, Sarkadi Milla, Hawrlant Bogi 10 .

Kecskeméti János : 9-0-s rohammal kezdtük a meccset, kiválóan védekeztünk. Ekkor érthetetlen módon könnyű ziccereket hibáztunk és csak az első negyedben 14 büntetőt rontottunk. A második negyedben sok indításra nem értünk vissza, így szoros maradt a meccs. A csapat hullámzó teljesítményére jellemző, hogy a harmadik negyedben megint csodálatosan játszottak a lányok, most mi dobtunk jó védekezés után könnyű kosarakat. Mivel ellenfelünk faultproblémákkal küzdött, így tovább nőtt az előnyünk. Gratulálok a lányoknak, egy veszélyes csapatot győztünk le.

DKA- VASAS/B   52-45 (13-6, 7-15, 22-12, 10-12)

DKA: Szász Lili, Futó Sára 4, Szabados Dorottya , Gaszner Réka , Pásti Regina  , Balassa Kincső 21, Pap Lili , Horváth Petra,Varga Rebeka 2, Fárbás Eliza 6, Hegedüs Dóri , Papp Lilla 7, Sarkadi Milla, Hawrlant Bogi 12 .

Kecskeméti János:  Ismét jól kezdtünk (12-2) a 7. percig, ekkor megint elkezdtünk könnyű, nagyon szépen kijátszott ziccereket rontani, így feljött az ellenfél a negyed végére. A második negyedünk nagyon rosszul sikerült, a folyamatosan eladtuk a labdát, így az ellenfél átvette a vezetést. Szerencsére a lányok összeszedték magukat, és a harmadik negyedben eldöntötték a meccset.  A második félidőben nyújtott játékkal elégedett voltam, remélem mindenki kipiheni magát a szünetben.