Így zárták az évet az Oroszlánok

2018. május 30-án és 31-én megtartották évzáró edzéseiket a DKA Dózsa Oroszlánok és a DKA Gönczy Oroszlánok kosárlabdacsapatai. Az évértékelésben pozitívumként hangzott el, hogy a DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok az MKOSZ szervezésében lebonyolított Észak-Keleti Régió U11-es bajnokságában a 16 bajnoki mérkőzéséből 10-et megnyert, ezzel előkelő helyen, a mezőny első harmadában végzett a korosztályos bajnokságban.

Ugyancsak pozitívum, hogy négy játékos – Oláh Norbert, Móré Sándor, Halász Árpád és Füzesi István – meghívást kapott és szerepelt a DKA Megyei U11-es fiú válogatottjában. Mindenképp említésre méltó, hogy a két kosársuli a 2017/2018-as bajnoki év végén összesen 25 gyermeket ad át a Debreceni Kosárlabda Akadémia korosztályos csapatainak!
Czeglédi Károly edző emléklapokkal, oklevelekkel, ajándékokkal díjazta az év legjobbjait, köszönetét fejezte ki a Dózsa illetve a Gönczy iskolák vezetésének, az Akadémia vezetésének és a szülőknek, gyermekeknek, illetve reményét fejezte ki az Oroszlánok kosársulik további eredményes működésével kapcsolatosan.
oroszlánok1
oroszlanok2