Két győzelmével ismét a régió legjobbjai között az Ökrös-csapat

DKA-DSI – MEAFC „B” 83-54 (25-13, 18-19, 33-9, 7-13,)

Ökrös Tamás: Már a legelején látszott a két csapat közötti különbség. Azonban számomra érthetetlen módon idegesen játszottunk az első félidőben. Magabiztosan és megnyugodva már egy 33-9-es harmadik negyedet produkáltunk. Mind a rendelkezésre álló 12 játékos minőségi időt tölthetett a pályán.

edzők: Ökrös Tamás, Gál Balázs

A csapat tagjai voltak: Jankó Cs, Lovász T, Vitányi D, Varga B, Czipka M, Nemes D, Szűcs B, Becsky D, Bartossik B, Tamus Á, Bereczki Á, Illés G.

DKA-DSI – Tiszaújvárosi Phoenix KK  75-47 (18-14, 23-8, 20-17, 14-8)

Ökrös Tamás: Ez a mérkőzés már nagyobb erőfeszítésre kényszerítette a csapatot. Három kíváló játékost kellet csapatként semlegesítenünk. A fiúk koncentrált és agresszív teljesítménnyel oldották meg a feladatot. A 20 pontos vezetés tudatában, második félidő legelején, volt egy kisebb visszaesés. A csapat rotálásával azonban újabb energiákat tudtunk mozgósítani. Ennek köszönhetően minden játékos hatékonyan tudott részt venni a győzelemben.

edzők: Ökrös Tamás, Gál Balázs

A csapat tagjai voltak: Bartossik B, Jankó Cs, Lovász T, Vitányi D, Csirkés M, Czipka M, Nemes D, Szűcs B, Kátai V, Bereczki Á, Illés G, Varga B.

Ezzel a két győzelemmel újra az A-csopotba került vissza csapatunk. Így a regionális bajnokság dobogós helyeiért játszunk a következő fordulóban! Nagyot léptünk előre az egész pályás, csapdás védekezésben, a besegítésben, az agresszív 1-1 elleni játékban. Nagyon lassan, de a büntetődobásunk is fejlődik.

dka U13