Két vereséget szenvedett a leány kadett “B” Miskolcon

Leány Regionális Kadet Alapszakasz II.

2018.02.04. Miskolc

MVSI-Vadmacskák – DKA “B”   61:34 (19:11, 17:8, 17:9, 8:6)

DKA “B”: Nagy Rebeka Sára 17, Mpolnár Adrienn 7, Szentesi Boglárka 6, Kovács Szandra 2, Walke Tamara 2, Bukovinszky Luca, Fehér Janka, Vastag Gabriella, Márta Anna, Szabó Szabina.

 

DKA “B” – Monori SE.  23:77 (2:22, 6:22, 8:22, 7:11)

DKA “B”: Bukovinszky Luca 11, Molnár Adrienn 8/3, Kovács Szandra 2, Szentesi Boglárka 2,  Nagy Rebeka Sára, Fehér Janka, Vastag Gabriella, Walke Tamara, Márta Anna, Szabó Szabina.

Edzők: Czeglédi Károly, Dóra Márton

Czeglédi Károly: Az őszi regionális csoportgyőzelmünknek köszönhetően tavasszal igen erős csoportba lettünk besorolva, amiért annak idején persze meg is dolgoztunk. Az is tény, hogy tartalékosan, kis létszámmal, eléggé meggyötörve vágtunk neki ennek a fordulónak. Én úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő hetekben rendezzük a sorainkat minden tekintetben és folyamatosan újraépítkezve, megújulva ismét lényegesebben erősebbé válunk majd, mert a regionális döntő és a hozzá nagyon közeli alapszakasz első forduló most nekünk sokkal több nehézséget hozott a vártnál. Mindezeket tetézte egy sor komoly sérülés, betegség, ami nem múlik el nyomtalanul nálunk sem. Lesz mire néznünk egy nagyon nehéz regionális döntő és a nem sokkal kevésbé nehéz első regionális második forduló után, de hiszek a bennünk rejlő erőben és tartásban, fel fogunk állni, és újból bizonyítani fogunk majd.

rsz_11_3