Kiütéses győzelmek, továbbra is listavezetők a kadett lányok

Két nagyarányú győzelemmel őrizték meg első helyüket akadémiánk kadett lányai. Kecskeméti János és Licska József tanítványai ellentmondást nem tűrő játékkal múlták felül borsodi ellenfeleiket, a MVSI “B”-t és a DVTK “B”-t.

Debreceni KA- MVSI Vadmacskák B       108-27 (29-9, 26-2, 28-6, 25-10)

Debreceni KA: Mondl Petra 8, Kecskeméti Csenge 10, Papp Nelli 13, Shirian Jázmin 20, Nagy Rebeka 11/3, Jankó Dóra 9 , Pallai Petra 11, Király Viki 2, Szabó Zita 22, Sós Anna , Száva Gerda , Száva Gréta 2, Nagy Beatrix.

Kecskeméti János: A feladat az emberfogás, ezen belül a csapdázások gyakorlása volt. Látványosan jobban bírtuk a tempót, de ezen nem csodálkoztam, hiszen egész héten úgy dolgoztunk, ahogy egész évben kellett volna.

Debreceni KA- DVTK Akadémia B           88-28 (30-3, 11-6, 19-14, 28-5)

Debreceni KA: Mondl Petra 2, Kecskeméti Csenge 5, Papp Nelli 22, Shirian Jázmin 14, Nagy Rebeka 5, Jankó Dóra 13 , Király Viki 2, Szabó Zita 21, Pallai Petra 4 , Sós Anna , Száva Gerda , Száva Gréta, Nagy Beatrix.

Kecskeméti János: Jóval többet dobtunk és kevesebbet kaptunk, mint az első meccsen a DVTK B ellen. Inkább a labda vezető játékosoktól tudtunk labdát szerezni, kevés passzt vittünk el. Láthatóan az agresszivitás terén sokat léptünk előre. A lányok az elmúlt két hétben példamutatóan dolgoztak. Remélem így is folytatják és nem csak Mikulás ajándéknak szánták Nekem… Javult az edzéslátogatottság és a munkamorál is. Talán ennek volt betudható, hogy akkor cseréltem, amikor akartam, és nem akkor, mikor valaki már a fülén vette a levegőt. Féltem, hogy a biztos győzelem tudatában kiengednek, de nem így történt, kellő motivációval léptünk pályára. Óriási potenciál van a lányokban, remélem egyszer elhiszik Ők is…Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok a csapatnak! (Edzések még lesznek!!!)