Leány Kadett: Egy győzelem, egy vereség

Debreceni KA „A” – Nyíregyházi Kosársuli 43:63

DKA: Papp Nelli 2, Shirian Jázmin 2, Csorba Zsuzsa 7, Szabó Csenge 6, Kőrösi Réka 8, Horváth Petra 2, Szabó Zita 14, Salamon Zsófia 2.

Dara Lilla: A mérkőzés első félidejében szépen tartottuk magunkat, három pont plusszal zártuk a félidőt. A második negyedet 20-14-re megnyertük. Az ellenfél nagyon agresszíven védekezett és minden labdáért harcolt, ami rólunk nem volt elmondható. Voltak szép egyéni megoldásaink, amikkel tartani tudtuk az eredményt. A második félidőben viszont nem volt megfelelő a koncentráció és az akaraterő a csapatban. A védelmünk nem állt össze és könnyű kosarakat hagytunk ki. Végig fault problémákkal küzdöttünk, amit az ellenfél kíméletlenül ki is használt.

 

MVSI Vadmacskák – Debreceni KA „A” 30:61

DKA: Papp Nelli 7, Shirian Jázmin 4, Csorba Zsuzsa 7, Szabó Csenge 2, Herdon Anna 8, Kőrösi Réka 12, Horváth Petra 7, Nagy Beatrix 2, Szabó Zita 10, Kalmár Eszter 2, Salamon Zsófia 2.

Dara Lilla: A mérkőzést magabiztosan kezdtük, az első negyedben sikerült számottevő előnyre szert tenni. 18:2-re nyertük meg ezt a negyedet a jó védekezésünknek köszönhetően és annak, hogy a lányok minden edzői instrukciót megcsináltak a pályán. Végig keményen egy csapatként küzdöttek. Ezen a meccsen már nagyon jól működött a védekezésünk és az egymással való kommunikáció. Jól vették az akadályt a lányok és a rotációink is működött mindenki tudott hozzátenni valami pluszt. Ez a mérkőzés nagyon biztató volt a következő fordulóra nézve. Köszönöm a sok segítséget Ökrös Tamásnak és Kovács Balázsnak, valamint Kozák István edzőpartneremnek aki telefonon biztatta a lányokat és minket! Várunk vissza Pista!

 

rsz_22531943_1712096652143410_852830982_o