Magabiztos győzelemmel búcsúztatta a szezont a Ziccer U20

Negyvenegy pontos győzelmet aratott Hajdúböszörményben a Ziccer U20-as csapata. Kovács Balázs tanítványai 11-1-es mérleggel zárták a csonka szezont.

Hajdúböszörmény, 2020. március 13.

Hajdúböszörményi TE – ZICCER U20                 54 – 95 / 18-21, 9-14, 19-35, 8-25 /

Ziccer: Farkas Csanád 9, Horai Péter 16, Kálmán Kevin 3/3, Kanyári Dániel 20/9, Nemes Máté 2, Turcsik Ágoston 17/3, Valner Levente 11/3, Virágh Péter 17

Edző: Kovács Balázs

Kovács Balázs: A péntek esti mérkőzésre már úgy utaztunk, hogy tudtuk, éjféltől szünetelnek majd a bajnokságok és mindenkinek az járt a fejében, hogy 1,5 hónappal a bajnokság befejezése előtt, lehet hogy az utolsó bajnokinkra utazunk. Egy nagyon sportszerű és jó kosárlabdát játszó böszörményi csapattal találkoztunk, akik egy félidőn keresztül tudták tartani velünk a lépést támadásban és védekezésben. A szünet után sikerült meglépnünk, és magabiztosan gyűjtöttük be a 11. győzelmünket a bajnokságban. Mindenki eredményes tudott lenni, nagyon jó ritmusú támadásokat vezettünk, és egyre jobban dobtunk távolról. Nagyon büszke vagyok a csapatom egész szezonban nyújtott teljesítményére. Nem tudjuk, hogy lesz-e (és ha igen, mikor) folytatás, így gratulálok a csapatomnak az eddigi szerepléshez, jó pihenést és eredményes készülést kívánok az érettségire készülőknek!