Második helyen végeztek a junior lányok

Megszerezte a második helyet Kovács Imre és Papp Alexandra leány junior csapata a regionális bajnokságban, miután a Monori SE-t is legyőzték a szerdai utolsó fordulóban. Nem indult pedig jól a sorozat, a Nyíregyházától elszenvedett közel negyven pontos vereség után Monoron is kikaptak Száva Dorináék, ám a Szolnok elleni magabiztos győzelemmel elindult a csapat felfelé. A debreceni lányok sorozatban nyolc mérkőzést megnyerve egészen a dobogó második fokáig meneteltek.

DKA-Monori SE 63-45 (22-6,12-10,16-9,13-20)

DKA: Körösi Réka, Mezei Dóra 7, Száva Dorina 14/3, Radványi Ágnes 14, Muzsnay Lilla 9, Katona Ágnes 3, Szabó Emese 4, Tóth Zsófia Eszter, Nagy Fanni, Csorba Zsuzsa, Szabó Gréta 6, Herdon Anna 6

 edzők: Kovács Imre, Papp Alexandra

Kovács Imre: Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt illik, ami meg is alapozta a győzelmünket. A mérkőzés további részében sem játszottunk rosszul, de sok volt a hiba védekezésben, illetve a támadásban is sokszor lassúak voltak, de összességében jól játszottunk és sikerült visszavágni az idegenbeli vereségért. Sokat fejlődtek a lányok, gratulálok nekik az eddig végzett munkáért. Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

junior tabella