Még mindig lehet jelentkezni a BallatonCampre

Idén újra megrendezésre kerül Alsóörsön a Fodor testvérek kosárlabda tábora, a BallatonCamp, ahol még Nagy László olimpikon kézilabdázó is újra kosárlabdát ragad!
Fodor Gergely és Fodor Márton a Debreceni Kosárlabda Akadémia közreműködésével már második alkalommal szervezi meg táborát a Balaton partján. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén már két turnusban, július második felében várják a fejlődni, de nyaralni is vágyó fiatal tehetségeket. Sztárvendégekben idén sem lesz hiány, hiszen számos volt és jelenlegi válogatott játékos teszi tiszteletét, többek között Gulyás Róbert, Németh István, Perl Zoltán, Báder Márton, Lóránt Péter, Vojvoda Dávid, Benke Szilárd és Horváth Ákos, de Tőrös Balázs a Sport TV-től, Patonay Ádám játékosmenedzser és Sabáli Balázs edző is a vendégek között lesz.

IMG_7477

A Fodor testvérek a rengeteg pozitív visszajelzés miatt is döntöttek a folytatás mellett, így július 16-21. illetve 23-28 között is pattog majd a labda az alsóörsi sportcsarnokban. “ – Eleve az volt az elképzelés, hogy hosszú távban gondolkodunk, de ekkora sikerre mi sem számítottunk! Már a tavalyi tábor alatt – amely mindössze 2 hét alatt betelt – jelezte több gyerek, hogy jövőre is mindenképpen jönnének és a szülők is nagyon elégedettek voltak, telefonáltak, e-mailt írtak köszönetüket kifejezve. – meséli Fodor Gergely. “Számunkra ez nagyon fontos tényező, hiszen ebből tudunk erőt meríteni a további folytatáshoz.”

Ezen a nyáron is számos élvonalbeli játékos tett ígéretet, hogy a “tanár-diák” meccsen megküzdenek a táborozókkal és pályafutásbeli tapasztalataikról is mesélnek majd. A névsor a teljesség igénye nèlkül: Gulyás Róbert, Németh István, Perl Zoltán, Báder Márton, Lóránt Péter, Vojvoda Dávid, Benke Szilárd és Horváth Ákos. Tőrös Balázs, a Sport TV ‘Trash Talkere’ és Patonay Ádám játékosmenedzser a tengerentúli és európai kosárlabda élet érdekességeiről fognak beszélgetni a srácokkal. A Fodor fiúk munkáját idén is kiváló szakmai stáb segíti, de edző fronton is érkezik vendég Sabáli Balázs személyében, aki a hazai élvonal egyik legjobb szakembere.
Fodor_Marci_Nagy_LaciA meghívottak közt szereplő Nagy László bár látszólag kakukktojás, de nagyon is erős kötődése van a sportághoz, hiszen édesapja profi kosárlabdázó volt. “Az utánpótlás válogatottban együtt kosaraztunk, voltunk Amerikában is edzőtáborban. Párhuzamosan űzte mindkét sportágat, de végül a kézilabda mellett döntött, jelenleg a válogatott csapatkapitánya, kétszeres BL győztes olimpikon. Személyes kötődése is van Alsóörshöz, így nem volt nehéz meggyőzni, hogy ellátogasson hozzánk is.” – mondja Fodor Márton.

A korosztály a tavalyihoz hasonlóan elsősorban U14 és U16-os, egyesületben kosárlabdázó fiúk, de egyéni elbírálás alapján fiatalabbak is részt vehetnek. Az első turnus már majdnem betelt, így elsősorban a másodikra lehet még jelentkezni. Azoknak érdemes újra a Ballaton Camp-et választani szűk egy hét erejéig, akik szeretnének remek körülmények között edzeni, fejlődni, tálentumukat megmutatni, de mindemellett jól akarják érezni magukat a Balaton partján. Ahogy az egyik résztvevő a táborból megfogalmazta: “olyan srácok lettek itt a legjobb barátaim, akikkel egész évben egymás ellen játszottunk a különböző bajnokságokban… Ez mindent elmond az itteni hangulatról!”

Bővebb információ:
e-mail: info@ballatoncamp.hu
facebook.com/ballatoncamp
Instagram: @ballatoncamp