Nagyváradon edzőtáboroztak a kadett lányok

A felkészülés második hetében leány kadett „A” csapatunk Nagyváradon edzőtáborozott. A jó hangulatú edzések mellett jutott idő Nagyvárad nevezetességeinek megismerésére, valamint a Bihari hegységben való túrázásra is. A csodavári túra igazi erőpróba volt, melyet ügyesen teljesített a csapat. Az edzőtábor alatt Kozák István tanítványai megmérkőztek a Nagyváradi korosztályos csapattal is. A szép győzelem mellett rengeteg tapasztalattal is gazdagodtak a lányok.

Debreceni Kosárlabda Akadémia – Nagyvárad 69 :48

DKA: Szabó Zita 17, Szabó Csenge 12, Herdon Anna 7, Pallai Petra 6, Kőrösi Réka 5, Papp Nelli 5, Horváth Petra 4, Shirian Jázmin 4, Csorba Zsuzsa 3, Mondl Petra 2, Kalmár Eszter 2, Taricska Bianka 2.

edzők: Kozák István, Szilágyi Zoltán és Dara Lilla.

Kozák István: Örvendetes, hogy a felkészülés jelen szakaszában sikerült nyernünk a rendkívül keményen játszó ellenfél ellen. Külön öröm, hogy minden játékosunk eredményes tudott lenni, és viszont láttam azokat a dolgokat, amiket az eddigi edzéseinken gyakoroltunk. Összegzésképpen elmondhatom, hogy a tábor jól szolgálta a felkészülésünket, sikerült összecsiszolódnunk a most átvett csapattal. A táborba elkísért bennünket a szeptembertől Dunántúlra költöző Szilágyi Zoltán, és a helyére érkező Dara Lilla. Köszönöm a Debreceni Kosárlabda Akadémia vezetésének, hogy lehetővé tették számunkra az edzőtáborozást!

rsz_1u16lanyokedzöt

 

rsz_u16lányedzötabot (1)