Nem a hozzáálláson múlott a Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok fordulója

A Kenguru Kupa második körében Nyíregyházán vendégszerepeltek a Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok. Czeglédi Károly tanítványai foggal-körömmel küzdöttek, de riválisaik tapasztalatával nem tudták felvenni a versenyt.

U11 Kosárlabda Bajnokság, 2. forduló, Nyíregyháza

BKGDSE-Ebes – Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok   50-11 (8-1, 9-3, 17-5, 16-2)

Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok: Nagy Ádám 3, Keresztúry Krisztofer 2, Deli Csongor 2, Kovács Marcell 1, Szilágyi Zoltán 1, Kulcsár Áron 1, Tarjányi Tamás 1, Szűcs Dávid, Baráth Fülöp, Hornyacsek Botond, Homoki Keve, Szabó-Zsámba Zalán.

 

Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok – Nyíregyházi Sportcentrum 21-57 (2-20, 0-9, 10-28, 9-0)

Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok: Szabó-Zsámba Zalán 5, Szilágyi Zoltán 4, Kulcsár Áron 3, Nagy Ádám 2, Baráth Fülöp 2, Tarjányi Tamás 1, Homoki Keve 1, Hornyacsek Botond 1, Morvai Levente 1, Szűcs Dávid 1, Kondor Balázs, Deli Csongor.

Edző: Czeglédi Károly

Czeglédi Károly: Jelen pillanatban azt gondolom, hogy a számszerű eredménnyel foglalkozni nem érdemes. Én azt tartom nagy eredménynek, hogy létszámban és hozzáállásban maximálisan működünk, a gyerekek élvezik, szeretik a kosárlabdázást.

Meggyőződésem, hogy sok csapat ilyen szituációban el sem indul a bajnokságban, mi belevágtunk. Azt is gondolom, hogy jól tettük, mert a gyerekek szinte negyedről negyedre alakulnak, tapasztalnak. Az első két forduló után már az edzéseken is látszik az, hogy mennyire más azoknak a gyerekeknek az edzésmunkája akik már versenyeznek.

Lépegetünk előre és igyekszünk minél tovább haladni tudásban az év során. Azt is tudom, hogy előbb-utóbb megérkeznek majd a győztes mérkőzések is, azok pedig még nagyobb motivációt és pluszt fognak adni a kis kosarasoknak.