Nem sikerült jól a serdülő lányok hétvégéje

Hiába küzdött példásan a DKA-DSI csapata a leány serdülő bajnokság hétvégi fordulójában, a tapasztalatbeli különbségek ezúttal az ellenfelek javára döntöttek.

DKA DSI – DVTK Akadémia „B” 19 – 82 (5-15, 2-29, 5-22, 7-19)

DKA: Elekes Milla 6, Orha Lara 2, Visky Boglár 2, Butt Tamara 2, Huszka Laura 2, Ruszthi Loretta 2, Liptai Csenge 2, Kucskár Barbara 1.

Kozák István: Túl sok „ki nem kényszerített hibával” (eladott labda, védekezési, helyezkedési hiba) játszottunk, ezekből az ellenfél rendre könnyű kosarakat szerzett, így alakult ki a nagyobb különbségű vereség. Egy palánk alatti keveredésben Tamara rosszul érkezett a talajra, és – mint később kiderült – orrcsonttörést szenvedett. Ezúton is jobbulást, mielőbbi felépülést kívánunk Neki!

 

DKA DSI – DVTK ÉLKSK M 33 – 65 (3-9,14-11,9-22,7-23)

DKA: Elekes Milla 12, Visky Boglár 5, Nagy Nikolett 4, Kucskár Barbara 4, Huszka Laura 3, Orha Lara 2, Ruszthi Loretta 2, Liptai Csenge 1.

Kozák István: A lebonyolítás miatt ezúttal is dupláznunk kellett. Az első félidőben még bírtuk erővel, a második félidőben a pihentebb ellenfél felőrölt bennünket.

Kozák István: Ezúttal kevesebbet láttam viszont az edzéseken, edzőmérkőzéseken, az előző fordulóban már szépen megcsinált befutásos játékból. Továbbra is elégedett vagyok a hozzáállással, küzdeni akarással. Külön öröm, hogy az alig néhány meccsel rendelkező Nagy Niki, Szabó Bogi, Tóth Csenge és az élete első meccsein pályára lépő Lotti nagyon szépen megállta a helyét. Köszönjük a bennünket elkísérő szülők szurkolói támogatását, Tamara orvosi ellátásában nyújtott segítségét!