Serdülő döntő Debrecenben!

Csütörtöktől vasárnapig ismét az utánpótlás kosárlabdáé a főszerep városunkban, hiszen elrajtol a Kiemelt Fiú Serdülő Bajnokság országos döntője! A rendezvénynek az Oláh Gábor utcai sportcsarnok ad otthont. A Kovács Balázs és Boldizsár Ferenc vezette debreceniek az ,,A” csoportba kerültek, a ZTE a Vasas, és a Pécs társaságában. Szereplésüket a nyitónapon 15:00-tól, a Zalaegerszeg ellen kezdik meg.

– Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy kiharcolta az országos döntőbe jutást. Nagy öröm, hogy házigazdái lehetünk a tornának. Várhatóan idén is nagyon izgalmas és színvonalas mérkőzéseken dőlnek el a helyezések. Remélem csapatom minél többet meg fog mutatni a megszerzett tudásából és jó kosárlabdával sikerül eredményesen szerepelni. Úgy gondolom, hogy hat csapat is esélyes a végső győzelemre, reményeink szerint a dobogóért levő harcban mi is ott leszünk. Mindenkinek sportszerű és sérülés mentes mérkőzéseket kívánok! Hajrá Magyar Kosárlabda! Hajrá Debrecen! – összegezte gondolatait a torna előtt a mieink vezetőedzője, Kovács Balázs.

A Debreceni KA csoportmérkőzései:

Csütörtök:

15: 00 – Debreceni KA – Zalakerámia ZTE KK

Péntek:

09:00 – Debreceni KA – Vasas Akadémia

17:00 – Debreceni KA – PVSK Nemzeti Akadémia

A csoportokból az első két helyezett kvalifikálja magát a legjobb négy közé, míg a harmadik és a negyedik az 5-8. helyért folytathatja a küzdelmeket. A belépés természetesen ingyenes a nyolcas döntő összes mérkőzésére. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Hajrá Debrecen!