Serdülő leány sikerek

Tiszaújvárosban rendezték a serdülő leány középház második fordulóját. Ezúttal a Török Flóris Törekvés és a Tiszaújváros csapatával játszottak Kecskeméti János és Licska József tanítványai. A lányok talán a szezon eddigi legjobb játékával győzték le mindkét csapatot. A siker tényét növeli, hogy mindkét legyőzött csapat meg tudta verni a VASAS “B” csapatát, akik ellen az előző fordulóban eléggé megszenvedtek a debreceniek.

 

DKA- Török Flóris Törekvés        92-42 (18-8, 28-12, 24-12, 22-10)

DKA: Szász Lili 2, Futó Sára 8, Szabados Dorottya 2, Gaszner Réka, Pásti Regina 6, Balassa Kincső 3, Pap Lili , Varga Rebeka, Fárbás Eliza 17, Hegedüs Dóri 1, Papp Lilla 35, Hawrlant Bogi 18 , Sarkadi Milla, Horváth Petra.

 

Kecskeméti János:  Régen voltunk ilyen összeszedettek, amivel megleptük ellenfelünket, talán engem is… Gratulálok a lányoknak, mert egy olyan ellenfelet győztünk le, aki később diadalmaskodott a Vasas “B” csapata ellen, akik ellen eddig mindig megszenvedtünk.

DKA- Tiszaújváros                         96-45 (31-12, 19-8, 25-15, 21-10)

DKA: Szász Lili 6, Futó Sára 11, Szabados Dorottya , Gaszner Réka , Pásti Regina , Balassa Kincső 17, Pap Lili 2 , Varga Rebeka 6, Fárbás Eliza 12, Hegedüs Dóri 4, Papp Lilla 25, Hawrlant Bogi 9 , Sarkadi Milla, Horváth Petra 2.

Kecskeméti János:  Bevallom kicsit tartottam a mérkőzéstől, mert túlságosan is minden szép és jó volt az első meccsen. Ráadásul a házigazda Tiszaújváros az első meccsen nagy meglepetésre hosszabbításban legyőzte a Vasas “B”-t, így feldobódva várhatták az ellenünk való csatát. Felesleges volt aggódnom, hiszen még az első meccsnél is koncentráltabbak voltunk, és fegyelmezett, bátor játékkal nyertünk. Még nagy előnynél sem voltunk megelégedettek, harcolt mindenki tovább. Most már tényleg nem tudom, melyik a csapat igazi arca…