Szárnyalnak a junior lányok!

A Kecskemét után a Mezőberény csapata is kénytelen volt fejet hajtani a DKA junior lányai előtt a regionális bajnokságban. Dóra Márton és Papp Alexandra tanítványai ezúttal hazai pályán arattak elsöprő győzelmet.
Leány Regionális Junior Bajnokság Alapszakasz II. 2. forduló, Debrecen

Debreceni KA – Mezőberényi KK 114-52 (31-15, 18-7, 32-9, 23-19)

DKA: Mondl Petra 27/6, Csorba Zsuzsanna 7, Horváth Petra 22/12, Kőrösi Réka 6, Shirian Jázmin 22, Futó Sára 2, Pallai Petra 8, Balassa Kincső 8, Lóczi Ilka, Varga Dominika, Papp Lilla 12

Edzők: Dóra Márton, Papp Alexandra

Dóra Márton: Gratulálok a csapatnak a magabiztos győzelemhez! Ami alatt nem csak az eredményt értem, hanem a hozzáállást és a koncentrációt is. Hiszen ezen a mérkőzésen több meghatározó játékosunkra sem számíthattunk, de a jelenlévők éltek a lehetőséggel és egy-két apróságot leszámítva, maximálisan elégedett lehetek a mutatott játékkal. Annak különösen örülök, hogy ma olyanok is meghatározó szereplővé tudtak előlépni, akiknek eddig nem mindig úgy jött ki a lépés, ahogy azt szerették volna. Bízunk benne, hogy ez a tendencia csak tovább fog javulni. Dolgozunk tovább, mivel a folytatásban sem szeretnénk visszavenni a tempóból, hiszen “feladat” mindig van!