Szép győzelemmel javítottak a kadett lányok

Ismét dupláztak a DKA-s lányok regionális leány kadett bajnokságban. A fizikálisan és technikailag is előrébb tartó Miskolctól még vereséget szenvedtek Licska József tanítványai, de a DVTK „B” ellen jó játékkal, és egy szép győzelemmel sikerült kiköszörülniük a csorbát.

DKA/A-MVSI  41-78 (7-24, 16-21, 12-17, 6-16)

DKA: Papp Dóra, Futó Sára 6, Papp Lilla 16, Hegedüs Dóra, Balassa Kincső 12, Varga Rebeka 1, Fárbás Eliza 6, Király Viktória, Aradi Frida, Czentye Zoé, Novák Veronika, Sós Anna

Licska József: Ezen a meccsen a fizikailag jobb ellenfél sajnos felőrölt bennünket. Jóval agresszívabb védekezésükkel nem tudtunk még mit kezdeni. Voltak jó pillanatai a mérkőzésnek, amikor labdákat szereztünk a letámadásunknak köszönhetően, de ez kevés volt.

 

DVTK/B-DKA/A 61-79 (22-17, 8-24, 22-19, 9-19)

DKA: Papp Dóra, Futó Sára 6, Papp Lilla 31, Hegedüs Dóra 10, Balassa Kincső 17, Varga Rebeka 7, Fárbás Eliza 6, Király Viktória 2, Aradi Frida, Czentye Zoé, Novák Veronika, Sós Anna

Licska József: A nehéz kezdés után sikerült jó második negyedet produkálni és megtartani az előnyt. Működtek azok a dolgok, amiket edzésen gyakoroltunk. Támadásban nem kapkodtunk, megvoltak a kidolgozott helyzeteink, csökkentettük az eladott labdák számát. Védekezésben a letámadásból sok labdát szereztünk és az újonnan tanult zóna védekezést is megfelelően alkalmaztuk.

Összességében nagyon büszke vagyok a csapatra, mert a három héttel ezelőtt megfogalmazott célokat sikerült teljesíteni, miszerint egymást segítsük a játékban és működjünk együtt. Jó volt látni, hogy ezt sikerült teljesítenie a lányoknak.