Tavaszi legjobb teljesítménye ezúttal nem ért győzelmet a Czeglédi-csapatnak

Leány Kadet Regionális II. Alapszakasz, 3. forduló.

Monori SE – DKA „B” 90-51 (34-6, 26-10, 16-14, 14-21)

DKA „B”: Molnár Adrienn 19/3, Bukovinszky Luca 15/3, Jankó Dóra 9/3, Nagy Rebeka 8, Szentesi Boglárka, Árkosy Hanna, Vastag Gabriella, Márta Anna, Fehér Janka, Pozsonyi Anna.

DKA „B” – PAFC BASKET 48-53 (14-14, 8-13, 9-11, 17-15)

DKA „B”: Jankó Dóra 21/3, Bukovinszky Luca 12, Molnár Adrienn 7/3, Nagy Rebeka 6, Szentesi Boglárka 2, Vastag Gabriella, Márta Anna, Árkosy Hanna, Fehér Janka, Pozsonyi Anna.

Edzők: Czeglédi Károly, Dóra Márton

Czeglédi Károly: Ellentmondásos forduló volt. Bár két vereséget szenvedtünk, mégis most játszottunk a legjobban ebben a nagyon erős csoportban a tavaszi fordulókat tekintve. A Monor toronymagasan kiemelkedik a csoportból, nagy különbségekkel gázolt át minden csoportellenfelén, de nekünk sikerült a második félidőt megnyernünk ellenük. A PAFC ellen nagyon szoros, kiegyensúlyozott mérkőzést játszottunk, kevéssel tudott győzni az ellenfelünk, igaz, a 15 kihagyott büntetőnk el is döntötte a mérkőzést. Ez nagy figyelmetlenségi és koncentrálási hiba volt részünkről. Ezzel a fordulóval lezárult a tavaszi nagy terhelésünk, hiszen az őszi szép eredményeink alapján egy bombaerős regionális döntőbe és regionális II. csoportba kerültünk, ahol szerintem sokat tanult a csapat. Azon vagyunk, hogy a regionális helyosztó tornán szépen tudjuk zárni ezt a nehéz, de meglátásom szerint értékes idényt.