Tovább harcolhatnak a nyolcas döntőért a kadett lányok!

A kadett keresztjáték második mérkőzésén Kecskeméti János és Licska József tanítványai 16 pontos előny birtokában fogadták a PVSK NA/A együttesét. Pont olyan döcögősen indult a meccs, mint Pécsen, de egy csodálatos harmadik negyed után biztosan nyertek a lányok, így tovább él a remény a legjobb nyolcba kerülésért.

Debreceni KA- Pécs       68-58 (19-22, 14-13, 21-12, 14-11)

DKA: Mondl Petra 5, Papp Nelli 16, Shirian Jázmin 17, Nagy Rebeka 7, Király Viki, Hawrlant Bogi 1  , Pallai Petra 6  , Szabó Zita 13/3, Sós Anna, Száva Gréta, Száva Gerda, Papp Lilla 3 .

Kecskeméti János: Hasonló volt a játék menete, mint Pécsen, nekünk estek a vendégek, hiszen legalább 17 ponttal nyerniük. Ismét csak a második negyedtől vettük fel a ritmust. Itt már megint nem görcsölve és cipelve akartuk felvinni a labdát, hanem helyenként nagyon szép összjátékkal próbálkoztunk. A harmadik negyedben egy kicsit megnyugodva, de felpörögve kezdtünk, így átvettük a vezetést. Érthetetlen módon mi kezdtünk el kapkodni, és eszméletlenül sok labdát adtunk el. Szerintem az 51 eladott labda idénycsúcs. Az őrült rohanásban azonban nem csak a mi koncentrációnk csökkent, hanem az ellenfélé is, így biztos győzelmet arattunk.

Most nem játszottunk annyira koncentráltan, de igazi csapatmunkával mindenki akkor tolta meg a csapat szekerét, amikor kellett.

Ezzel a győzelemmel jogot szereztünk arra, hogy a főtábla utolsó helyzettjével egy oda-visszavágós mérkőzésen eldöntsük, hogy bejutunk-e a nyolcba.