U9-es tornát rendeztek hétvégén

U9-es torna Kossuth Gimn., 2017.11.25.

A Debreceni Kosárlabda Akadémia másodszor rendezett tornát a legkisebbek számára. Az ellenfelek most is a Nagyvárad hasonló korosztályú fiú csapatai voltak. Debrecent két fiú és két leány csapat képviselte.

Lányainkat két csapatba osztottuk (egy ZiTi – Tk vegyes és egy tisztán Tk-s  csapat), hogy még több gyereknek lehetőséget tudjunk adni.
Tanítványaink nagy igyekezettel küzdöttek, ügyesen versenyeztek a fiúk ellen. Sokat tanultunk ezekből a meccsekből, egyre többet viszontláthattunk a pályán az edzéseken gyakoroltakból.

Eredmények:
Tk- ZiTi I. –  CSM Oradea I.  33:29

Tk – ZiTi II.  – CSM Oradea II.  33:42

Tk- ZiTi I.  –  CSM Oradea II.  24:25

Tk – ZiTi II.  –  CSM Oradea I.  23:16

Mint az eredményekből látható, minden meccs szoros eredményt hozott, minden kosárért meg kellett küzdeni a lányoknak. Mindkét csapat tudott győzni is, ami októberben még nem sikerült.
Köszönjük az Akadémiának a rendezést, a játéklehetőséget. Nagyon hasznos volt ez a két-két mérkőzés, várjuk a folytatást. Addig is az edzéseken próbálunk tovább fejlődni.

Csapataink:
Tk- ZiTi I.: Pásti Bianka, Csoma Bella, Kánya Emma, Diviánszky Lilla, Fárbás Emma, Fodor Annabella, Taricska Lili, Juhász Réka, Halász Fanni, Köles Luca, Neuwirth Nóra, Gáspár Emma
edzők: Bajusz György, Dr Veress Jánosné, Új Dorka

Tk – ZiTi II.: Csukás Dalma, Tajti Dóra, Szatmári Nóra, Fekete Fanni, Győri Lilla, Pénzes Hanna, Bokor Petra, Orosi Orsi, Laboda Ágnes, Végvári Nikolett, Balogh Tímea, Suszter Emma, Gábor Nóra, Szántai Szonja,

edzők: Dr Veress Jánosné, Bajusz György

rsz_u9