Vereséggel zártak a junior lányok

A szezon váratlan befejezése előtti utolsó fordulóban Nyíregyházára utaztak a DKA junior lányai. Dóra Márton és Papp Alexandra tanítványai tizenkilenc pontos vereséggel zárták a bajnokságot.

Leány Regionális Junior Bajnokság Alapszakasz II. 10. forduló
2020. 03. 11.
Nyíregyháza

Nyíregyházi KS – Debrecenei KA 83-64 (13-13, 18-15, 20-22, 32-14)

DKA: Mondl Petra 9/3, Szabó Zita 28/9, Shirian Jázmin 2, Pallai Petra 2, Herdon Anna 6, Hegedűs Dóra, Balassa Kincső, Varga Dominika, Papp Lilla 10, Horváth Petra 5/3, Taricska Bianka 2

Edzők: Dóra Márton, Papp Alexandra

Dóra Márton: A szezon során ez volt a negyedik mérkőzésünk a Nyíregyháza ellen, és nem túlzok ha azt mondom, hogy most volt a legkiegyenlítettebb a két csapat összecsapása, még ha ezt a végeredmény nem is tükrözi. Három negyeden keresztül tartottuk a lépést a hazaikkal, de sajnos az utolsó játékrészre elfáradtunk, főleg fejben. Ma nem jöttek azok az extra egyéni teljesítmények sem, amik az utóbbi meccseken lendületet adtak a csapatnak, így a végén már nem tudtunk megújulni. Nagyon sajnálom, hogy a szezon utolsó bajnokiján nem sikerült győznünk, de ettől függetlenül a tavaszi szezonban elért második helyezésünkkel elégedettek lehetünk, főleg az őszi ötödik helyezés fényében. Büszke vagyok a lányokra mind a befektetett edzésmunka, mind pedig az elért eredmények tekintetében, hiszen önmagukhoz képest(!) rengeteget fejlődtek a szezon során minden téren!