Veretlenül nyerték a középszakaszt a serdülő lányok!

A serdülő leány bajnokság középszakaszának utolsó fordulóját is sikerrel vette Kecskeméti János és Licska József csapata, akik így hibátlanul zárták a középszakaszt. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia elleni összecsapáson Papp Lilla kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt elő, 45(!) pontot szerzett.

Debreceni KA- Vasas/B      59-42 (14-15, 21-8,19-8, 5-11)

DKA: Szász Lili 6, Futó Sára , Szabados Dorottya , Gaszner Réka, Pásti Regina , Balassa Kincső 6, Varga Rebeka , Fárbás Eliza 8, Hegedüs Dóri 4, Papp Lilla 19, Hawrlant Bogi 16/3, Sarkadi Milla, Horváth Petra, Czentye Zoé .

Kecskeméti János: Megilletődve, és önbizalom nélkül játszottunk az első negyedben. Bár az utolsó forduló elött már eldőlt, hogy mindenképpen a csoport elején végzünk, jobb koncentrációra számítottam. Ami ezután történt, az egy szép karácsonyi ajándék volt Nekem, hiszen a második és a harmadik negyedben nagyon jól játszottunk, vezettünk már 24 ponttal is, így tudtam pihentetni a fáradó kulcsjátékosokat a másik meccsre. A fiatalabbak fantasztikusan küzdöttek, nem volt veszélyben a győzelmünk. Szép volt csajok!

 

Debreceni KA- Dávid Kornél Akadémia  96-51 (38-14, 14-17, 18-8, 26-12)

DKA: Szász Lili, Futó Sára 2, Szabados Dorottya , Gaszner Réka, Pásti Regina , Balassa Kincső 17, Pap Lili , Varga Rebeka 4, Fárbás Eliza 6, Hegedüs Dóri 2, Papp Lilla 45, Hawrlant Bogi 18, Sarkadi Milla, Horváth Petra 2, Czentye Zoé.

Kecskeméti János (Kecsu bá):  fejben nagyon fáradtak voltak a lányok, ezért azt kértem tőlük, hogy még utoljára szedjék össze magukat az év utolsó meccsén. Így aztán nagyon motiváltan kezdtünk egy 15-0-as rohammal.  Az már a női lélek rejtelmeit mutatja, hogy amíg a Vasas ellen a második, most pedig az első negyedem brillírozott. Megmagyarázhatatlan, de amíg a lányok mindig kihúzzák egymást a gödörből, addig az edző csak elégedett lehet a csapatszellemmel. Nem szeretek senkit kiemelni, de azért Papp Lilla 45 pontja a nála magasabb centerek között igen szép teljesítmény, és az is, hogy a többiek centerünk ihletett formáját észre véve tömték jobbnál jobb labdákkal.

Békés, boldog karácsonyt kívánok gyereknek, szülőnek is egyaránt!

Na, és jó készülődést a keddi szülő- gyerek rangadóhoz!!